Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τοποθέτηση για το Δημοτικό Βρεφοκομείο

Προς: Δήμαρχο Πατρέων, κο Ιωάννη Δημαρά
          Δημοτικούς Σύμβουλους Δήμου Πατρέων
          Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριε Δήμαρχε,

   Όπως γνωρίζεται η οικονομική κρίση έχει πλήξει και τους εργαζόμενους στο Δήμο Πατρέων, οι οποίοι βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται δραματικά, τα επιδόματα που ελάμβαναν να περικόπτονται και να ζουν καθημερινά με τον φόβο της απολύσεως.
   Υπό αυτές τις συνθήκες είναι τουλάχιστον άκαιρη η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για οικονομική συμμετοχή των γονέων που έχουν παιδιά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο και που εργάζονται στον Δήμο Πατρέων με το ποσό των 40€ μηνιαίως ,για πρώτη φορά, κάτι το οποίο αποτελεί πρόσθετο κόστος στον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό τους αλλά πολύ παραπάνω είναι ο σεβασμός και η αναγνώριση των υπηρεσιών που καλύπτουν.  
   Η Δημοτική Αρχή όφειλε να αγκαλιάσει τους εργαζόμενους οι οποίοι αποτελούν και τον «πνεύμονα» του Δήμου με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και που πολλές φορές ξεπερνούν τις αρμοδιότητές τους.

Κύριε Δήμαρχε,

με την τακτική που ακολουθείτε εσείς και η Δημοτική Αρχή το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τοποθετήσετε απέναντί σας τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Πάτρας.



Χαροκόπος Αντώνης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων